Πατητή τσιμεντοκονία

Πατητή τσιμεντοκονίαΗ επέλαση της πατητής τσιμεντοκονίας τα τελευταία δέκα χρόνια στην αγορά δεν είναι καθόλου τυχαία. Ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες και επιχειρηματίες χαρίζουν στις οικείες και τις επιχειρήσεις τους την ξεχωριστή της υφή και όψη. H Thermosolution είναι σε θέση να σας μυήσει στον κόσμο ενός υλικού που προσφέρει άριστες επιφάνειες σε δάπεδα και εσωτερικούς χώρους. Είναι πολύ οικονομική λύση αφού μιλάμε για υλικό που βρίσκουμε στην ελληνική γη και στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον αφού είναι οικολογικό και εντελώς φυσικό προϊόν.

Αποτελεί την εξέλιξη της κλασικής τσιμεντοκονίας, ένα υλικό που χρησιμοποιούσαν οι μάστορες σε αρκετά παλαιότερες εποχές και το οποίο έτεινε προς την εξάλειψή του. Ωστόσο, η νέα τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας θεωρείται κατάλληλη για κάθε είδους απαίτηση. Χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά σε κάθε είδους επιφάνεια, είναι κατάλληλη για δάπεδα, για να ντύσει με ξεχωριστό τρόπο κάθε γωνιά ενός σπιτιού, αλλά και τα έπιπλα αυτού! Τεχνίτες και διακοσμητές παντός τύπου την έχουν πλέον στην πρώτη θέση των επιλογών τους. Εκτός από την ποιότητα, προσδίδει στον χώρο μια ξεχωριστή και διαχρονική αισθητική, την οποία πιο συχνά συναντούμε στα ελληνικά νησιά.

Εννοείται πως χρειάζεται και η πατητή τσιμεντοκονία την σωστή συντήρηση, προκειμένου να έχει αντοχή στο χρόνο. Οι συνηθέστερες συμβουλές συμπεριλαμβάνουν κυρίως την ανανέωση των ειδικών βερνικιών, τα οποία προστατεύουν την επιφάνεια του υλικού από στιγματισμό. Η συχνότητα της παραπάνω ενέργειας ορίζεται από τη συνάρτηση κάποιων παραγόντων. Οι κλιματολογικές συνθήκες, η χρήση και η καταπόνηση από την υγρασία αποτελούν κάποιους από αυτούς τους παράγοντες. Επίσης, όπως και σε όλες τις εφαρμογές τέτοιου είδους παίζει ρόλο η γνώση και η εμπειρία επί του αντικειμένου.

Η Thermosolution μπορεί να εγγυηθεί τη σωστή εγκατάσταση στον χώρο σας, όσο και την εφαρμογή της βάσει των αισθητικών σας απαιτήσεων. Μεγάλο της πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως είναι εύκολα τροποποιήσιμη και διατίθεται σε κάθε είδους χρώμα, επιτρέποντας στον χρήστη να την διαμορφώσει όπως επιθυμεί.