Μόνωση Πισινών

Μόνωση ΠισινώνΌσοι διαθέτουν μία πισίνα για ιδιωτική ή εμπορική χρήση, αλλά και όσοι σκέφτονται να αποκτήσουν μία στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία κατασκευή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην αρχική της μελέτη. Από τη φύση της δέχεται μεγάλη καταπόνηση λόγω του νερού που έχει στο εσωτερικό της, ενώ την ίδια ώρα τα μέρη που συνήθως βρίσκεται, στον εξωτερικό χώρο ενός κυρίως κτιρίου και μάλιστα χωμένη βαθιά εντός του εδάφους, της προκαλούν και εξωτερικές φθορές λόγω της πίεσης.

Στο υπέδαφος υπάρχουν διάφορα ρεύματα νερού που προκαλούν υγρασία. Αυτή μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για την πισίνα αν δεν έχει γίνει σωστή μόνωση και στεγανοποίηση, εργασίες τις οποίες προσφέρει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο η Thermosolution, λόγω της εμπειρίας των συνεργατών της, αλλά και των άριστων υλικών που χρησιμοποιεί κατά την περαίωση της κατασκευής ή της επισκευής των ζημιών. Σωστή κατασκευή, συντήρηση και επιδιόρθωση μπορούν να γλιτώσουν εσάς από άσκοπα έξοδα και μεγάλη ταλαιπωρία.

Εξάλλου, το κόστος της κατασκευής μίας πισίνας είναι ήδη αρκετά μεγάλο, με αποτέλεσμα να απαγορεύει τις απροσεξίες που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα που θα ανοίξουν εκ νέου το πορτοφόλι σας. Για παράδειγμα, ενδεχόμενη βλάβη στα τοιχώματα που προκαλεί διαρροή νερού, προκαλεί ανάγκη γεμίσματος του εσωτερικού χώρου, που αν μη τι άλλο κοστίζει λόγω της ποσότητας που θα χρησιμοποιήσετε. Το χειρότερο σενάριο είναι να φτάσουν τα νερά και σε χώρους του κυρίως κτιρίου, με αποτέλεσμα η υγρασία να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες ζημιές.

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, δεν πρέπει να πάρετε αψήφιστα την κατασκευή μίας πισίνας, καθώς αντί για ένα παράδεισο δροσιάς στην αυλή του σπιτιού σας, μπορεί να αποκτήσετε μία δεξαμενή προβλημάτων που θα κοστίζει όλο και περισσότερο με το πέρασμα των ετών. Όλο το μυστικό είναι η σωστή μόνωση και στεγανοποίηση. Το μυστικό αυτό γνωρίζουμε καλά στη Thermosolution, όπου θα βρούμε για εσάς τις καλύτερες από τεχνικής πλευράς λύσεις, αλλά παράλληλα και τις πιο οικονομικές.